Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278056

Amistoso (Int., RC) 731278056 Información oficial sobre el partido 731278056 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

CD Rayo Sanluqueño Alineación oficial del equipo 'CD Rayo Sanluqueño' en el partido 3 - 2 FC Kamagurka Alineación oficial del equipo 'FC Kamagurka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CD Rayo Sanluqueño Alineación oficial del equipo 'CD Rayo Sanluqueño' en el partido 1 - 4 FC Kamagurka Alineación oficial del equipo 'FC Kamagurka' en el partido
Tiene suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Rayo Sanluqueño

Goles Goles

  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Edi Ivančić al minut 36, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Sanluqueño i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sanluqueño amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Iñaki Raimundo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 124 Minuto 94 (Gol de penalti): Sanluqueño va posar-se per davant 3 - 2 al minut 94, quan Cataldo Borino va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Janne Liljaniemi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Sanluqueño va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hosni El Khamisy en un 1 contra 1 amb el porter Floris-Jan van Caspel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

FC Kamagurka

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 37 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Daantje Brasseur de Kamagurka marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 78 minuts, Sagar Cissé va superar per velocitat Gilberto Garrido per posar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Richard Le Marec ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Ignas Wondergem va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 52, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raúl Medel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Ignas Wondergem, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kamagurka va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 262 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 112, en un 1 contra 1 amb el porter, però Raúl Medel va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Hebe Moed des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Franklin Pearce-Harris de Kamagurka va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fraser Bander de Kamagurka es va guanyar la targeta groga merescudament.