Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278036

Amistoso (Int.) 731278036 Información oficial sobre el partido 731278036 en Hattrick

07.05.2024 21:15:00

PFC JUVENTUS 2005 Alineación oficial del equipo 'PFC JUVENTUS 2005' en el partido 2 - 6 Vices FC Alineación oficial del equipo 'Vices FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
PFC JUVENTUS 2005 Alineación oficial del equipo 'PFC JUVENTUS 2005' en el partido 3 - 3 Vices FC Alineación oficial del equipo 'Vices FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,8 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PFC JUVENTUS 2005

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Elin Tzolov de Nomer va aconseguir igualar el partit al minut 29, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eugen Kiesielnicki no va poder aturar Stefan Arahangelov de Nomer, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 64 el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Nomer Rinze Dijke quasi va assolir l'empat al minut 9 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Valentin Bakúrdzhiev de Nomer va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 10, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Valentin Bakúrdzhiev va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marian Túrpanov va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 49. En Dimo Anachkov va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 204 Minuto 58 (Ocasión de penalti): En Rinze Dijke va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.

Vices FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de Vices Joaquín Alventosa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Vices van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Eugen Kiesielnicki.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Mario Abrahamsohn de Vices va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 107 Minuto 65 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Cosimo Piacentini! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 4.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Joaquín Alventosa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 2 - 5 per a Vices.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Vices l'avantatge per 2 - 6. Mario Abrahamsohn en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tuomas Ruuskanen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.