Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731277712

Amistoso (Int., RC) 731277712 Información oficial sobre el partido 731277712 en Hattrick

07.05.2024 18:25:00

FC Matzebrei 05 Alineación oficial del equipo 'FC Matzebrei 05' en el partido 3 - 6 SEVERBORG.FC Alineación oficial del equipo 'SEVERBORG.FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Matzebrei 05 Alineación oficial del equipo 'FC Matzebrei 05' en el partido 7 - 0 SEVERBORG.FC Alineación oficial del equipo 'SEVERBORG.FC' en el partido
Es un cenizo 6.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper mega EJEA (10)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Matzebrei 05

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bohdan Friedel ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Matzebrei es posava per davant 1 a 0.
  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 28, Gerald Höwel de Matzebrei empatava el partit: 2 - 2.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Jersey Blanchaert trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diderick Muzell va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Matzebrei va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gerald Höwel va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Hallvard Jensen va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Diderick Muzell va ridiculitzar a en Ignatiy Svinarenko amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Diderick Muzell va marxar de Ignatiy Svinarenko en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Matzebrei van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diderick Muzell de Matzebrei va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SEVERBORG.FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 24 minuts Carlo Soravia va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Frank Galison va posar els visitants NEC per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): NEC va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 58. Carlo Soravia va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): En Carlo Soravia va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Höskuldur Guðmundsson la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 4 al marcador.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Timothy Cipolla va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de NEC i marcant el 2 - 5.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gaetano Burlon, que va ser qui va marcar 3 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Suphong Suknirunwong de NEC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.