Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731276596

Amistoso (Int., RC) 731276596 Información oficial sobre el partido 731276596 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

METE HUEVO Alineación oficial del equipo 'METE HUEVO' en el partido 5 - 2 Inter Lubawa Alineación oficial del equipo 'Inter Lubawa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
METE HUEVO Alineación oficial del equipo 'METE HUEVO' en el partido 1 - 2 Inter Lubawa Alineación oficial del equipo 'Inter Lubawa' en el partido
Tiene mucha potra 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

METE HUEVO

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Benito Capparelli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, HUEVO es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de HUEVO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bojan Katuša va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a HUEVO i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 65 minuts de joc. Mentre en Romano Bartulović el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Gigio Segatori va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de HUEVO i marcant el 4 - 1.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): HUEVO va aconseguir el 5 - 2 quan Pablo Alejandro Samponia va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gigio Segatori va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Romano Bartulović, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Giocondo Fazzini de HUEVO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Inter Lubawa

Goles Goles

  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Thibault Mariaud va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 154 Minuto 87 (Gol de penalti): Inter va reduir les diferències al marcador en anotar el 4 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Thibault Mariaud.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Maciej Groszyk va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jakub Michalczyk quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 39 en Kacper Krasnowski va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Tobías Serino va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Piotr Cybiński ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wacław Truszczyński de Inter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.