Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731276446

Amistoso 731276446 Información oficial sobre el partido 731276446 en Hattrick

09.05.2024 00:00:00

América-MA Alineación oficial del equipo 'América-MA' en el partido 0 - 5 FC da ILHA Alineación oficial del equipo 'FC da ILHA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
América-MA Alineación oficial del equipo 'América-MA' en el partido 0 - 3 FC da ILHA Alineación oficial del equipo 'FC da ILHA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

América-MA

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): América-MA va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ernesto Ferreira va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Mauro Reales va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de América-MA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jerzy Skrzypiec de América-MA va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Eduardo Tadeu Monteiro es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maicon Douglas Calazans de América-MA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC da ILHA

Goles Goles

  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Zé Valdir Perequê va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, una falta xutada per Zé Valdir Perequê va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a ILHA. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Giancarlo Passos Filho, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 180 Minuto 52 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Zé Valdir Perequê de ILHA va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 52.
  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): En Eduardo Macaé va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kevin Maciel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Kevin Maciel va estar a punt de posar per davant a ILHA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tim Eitzeroth va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Kevin Maciel de ILHA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 86 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kevin Maciel.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Macaé de ILHA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.