Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731275834

Amistoso (Int., RC) 731275834 Información oficial sobre el partido 731275834 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

F.C.S. Alineación oficial del equipo 'F.C.S.' en el partido 3 - 1 Raio Cangués Alineación oficial del equipo 'Raio Cangués' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.S. Alineación oficial del equipo 'F.C.S.' en el partido 0 - 1 Raio Cangués Alineación oficial del equipo 'Raio Cangués' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.S.

Goles Goles

  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Sofus Hansen Pedersen s'emportà una gran ovació del públic local al minut 57, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.S. van sortir al contraatac al minut 17, però Evan Lundgaard va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 94 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Niki Beldal estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Erik Le, als 94 minuts, va fallar per ben poc.
  • 207 Minuto 110 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Johnny Enevoldsen de F.C.S. no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johnny Enevoldsen de F.C.S. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de F.C.S. Steven Hedegård, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ted Ribberink. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de F.C.S. Jan Kornum va intentar enganyar Ted Ribberink amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Erik Le anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a F.C.S..
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sonny Lynge va xutar fora per a F.C.S., el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Niki Beldal de F.C.S., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ted Ribberink en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.

Raio Cangués

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, Raio es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Diogenis Dendrinos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 38 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Jooel Kuortti de Raio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Raio, Vilhelm Karlstad, col·locà la pilota just a les mans d'en Bjarne Singh. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Eliodoro Meza, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Bjarne Singh va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Raio i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat José Alberto Pulido xutant per a Raio va fer anar la pilota just on la volia, però Bjarne Singh, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mścibor Krzyżak de Raio va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.