Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731275796

Amistoso (Int., RC) 731275796 Información oficial sobre el partido 731275796 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

S. D. Alcalaína Alineación oficial del equipo 'S. D. Alcalaína' en el partido 1 - 4 Mongol fieri Alineación oficial del equipo 'Mongol fieri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
S. D. Alcalaína Alineación oficial del equipo 'S. D. Alcalaína' en el partido 1 - 5 Mongol fieri Alineación oficial del equipo 'Mongol fieri' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S. D. Alcalaína

Goles Goles

  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Raphiel Gogosashvili es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Raphiel Gogosashvili va ser clau en la jugada d'atac de Alcalaína al minut 8, quan ell mateix va fer una passada brutal a Darío Portomeñe, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jofre Conxo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Kiriam Garbalda va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Dan Damsgård i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Alcalaína, però el xut de Raphiel Gogosashvili va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raphiel Gogosashvili.

Mongol fieri

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): En Reuben Depasquale va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Purev Qasar la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Purev Qasar, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Mauricio Gómez va augmentar l'avantatge de fieri a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dochin Jochi va augmentar l'avantatge de fieri a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Mauricio Gómez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrian Geogean, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Ivan Salenko va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Purev Qasar al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.