Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731275790

Amistoso (Int.) 731275790 Información oficial sobre el partido 731275790 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido 3 - 1 f.c. Sheli Alineación oficial del equipo 'f.c. Sheli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido 0 - 1 f.c. Sheli Alineación oficial del equipo 'f.c. Sheli' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

no me achuches ke estoy en el filo

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a achuches va ser Pablo Estramiana.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Gaebry Descheemaeker va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de achuches i marcant el 2 - 1.
  • 186 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de achuches amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Ivan Moyà, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): achuches van sortir al contraatac al minut 9, però Víctor Mompel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gaebry Descheemaeker va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gamiz Arteetxe va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Castresana va entorpir al marcador d'en Petri Häsänen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

f.c. Sheli

Goles Goles

  • 164 Minuto 17 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Nikita Barkaya marqués l'empat. Al minut 17 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Sheli al minut 18, però el xut de Nikita Barkaya va topar amb la tanca defensiva.