Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731275448

Amistoso (Int., RC) 731275448 Información oficial sobre el partido 731275448 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

PARTALIA FC Alineación oficial del equipo 'PARTALIA FC' en el partido 3 - 0 Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PARTALIA FC Alineación oficial del equipo 'PARTALIA FC' en el partido 3 - 2 Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,8 % 10,7 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PARTALIA FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): PARTALIA, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Fivos Skafidas per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): En Spiros Fitzios de PARTALIA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Thodoris Sagris va incrementar l'avantatge de PARTALIA amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Christos Fanourakis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Spiros Fitzios una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Siegmund Schülli va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Sporting de Ponferrada

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Niceto de Quiñones va ridiculitzar a en Ntinos Kastanopoulos amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ezio Ruggeri de Ponferrada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.