Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274788

Amistoso (Int.) 731274788 Información oficial sobre el partido 731274788 en Hattrick

07.05.2024 20:20:00

Rollon Pallo Alineación oficial del equipo 'Rollon Pallo' en el partido 1 - 3 Lokomotive Willerzell Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Willerzell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rollon Pallo Alineación oficial del equipo 'Rollon Pallo' en el partido 1 - 2 Lokomotive Willerzell Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Willerzell' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,1 % 77,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rollon Pallo

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kirill Chechelnitskiy ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, RoPa es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): RoPa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Eetu Lattunen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Nazario Súperpiñeiro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50 es va veure una gran oportunitat per a RoPa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kirill Chechelnitskiy, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): RoPa va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jean-Christophe Vial va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): RoPa va ser a punt de marcar al minut 89, quan el seu jugador Kirill Chechelnitskiy va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Lokomotive Willerzell

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Lokomotive eren letals, i Walo Vettori va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, Ludovic Drouin va pentinar un córner cap al segon pal que Settimio Ciannarella va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Josua Bahmer va aprofitar un error defensiu al minut 57, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Lokomotive.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Walo Vettori al minut 16 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Ludovic Drouin quasi aconsegueix empatar per Lokomotive al minut 17, però Toni Vaaramaa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Lokomotive va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Walo Vettori es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Valère Agnès de Lokomotive, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 48, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lokomotive sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Walo Vettori, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 51 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Valère Agnès es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adony Gubucz.