Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731274699

Amistoso (Int., RC) 731274699 Información oficial sobre el partido 731274699 en Hattrick

08.05.2024 22:00:00

baiao.f.c Alineación oficial del equipo 'baiao.f.c' en el partido 1 - 0 FC Magdeburg 08 Alineación oficial del equipo 'FC Magdeburg 08' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
baiao.f.c Alineación oficial del equipo 'baiao.f.c' en el partido 2 - 0 FC Magdeburg 08 Alineación oficial del equipo 'FC Magdeburg 08' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

baiao.f.c

Goles Goles

  • 124 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 l'àrbitre va premiar baiao.f.c amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jiří Koláček va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Al minut 1 es va veure una gran oportunitat per a baiao.f.c per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antón Gil de Vivero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Lukas Pujauskas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de baiao.f.c se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): baiao.f.c va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Luis Aldo Palomino va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Lukas Pujauskas gairebé va marcar per a baiao.f.c des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC Magdeburg 08

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Martín Bottaro hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Agustín Armentano havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): FCM va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Juan Antonio Ramírez de Mora va quedar-se sol davant el porter Mendo Pontes, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Melchor Machiavello.