Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273655

Amistoso (Int.) 731273655 Información oficial sobre el partido 731273655 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Wilmington Merlins Alineación oficial del equipo 'Wilmington Merlins' en el partido 2 - 2 FC Hlboke Alineación oficial del equipo 'FC Hlboke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wilmington Merlins Alineación oficial del equipo 'Wilmington Merlins' en el partido 1 - 1 FC Hlboke Alineación oficial del equipo 'FC Hlboke' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,9 % 32,3 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wilmington Merlins

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Olim Hikmatov va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Wilmington, Béla Paletta, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): El gol de falta de Ugo Lernould sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 38 i ampliar l'avantatge de Wilmington a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Gabriel Casanova, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Ugo Lernould es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC Hlboke

Goles Goles

  • 150 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40, Sergio Brenner va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Hlboke tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 68 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Melichar Šebela de Hlboke marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 37 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir András Gulyás va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Matěj Honc quasi aconsegueix empatar per Hlboke al minut 42, però 廖 (Liao) 诚贤 (Chengxian) va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.