Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731271777

Amistoso (Int.) 731271777 Información oficial sobre el partido 731271777 en Hattrick

08.05.2024 22:05:00

The Grenades Alineación oficial del equipo 'The Grenades' en el partido 0 - 4 SV Fortuna Brücken e.V. Alineación oficial del equipo 'SV Fortuna Brücken e.V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
The Grenades Alineación oficial del equipo 'The Grenades' en el partido 0 - 9 SV Fortuna Brücken e.V. Alineación oficial del equipo 'SV Fortuna Brücken e.V.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Grenades

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Grenades va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tuomas Hietala, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 288 Minuto 77 (Ocasión evento especial): El Grenades volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 77, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Kay Freundorfer de Grenades va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35 del partit, Kay Freundorfer de l'equip Grenades, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

SV Fortuna Brücken e.V.

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Erik Kröpke que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Götz Hüging va aprofitar un error defensiu al minut 14, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Fortuna.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Alec Seherr va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 23, i va fer pujar el 0 - 3 per a Fortuna.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Fortuna augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Antonio Mariconti es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Lothar 'Emma' Emmerich va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Alwin Knott va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Fortuna a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Siegfried 'Siggy' Held va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Cezar Ciulei va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Götz Hüging, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan Gršković es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.