Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731271306

Amistoso (Int.) 731271306 Información oficial sobre el partido 731271306 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

Pera Sport club Alineación oficial del equipo 'Pera Sport club' en el partido 3 - 5 F.C SARAGOZA Alineación oficial del equipo 'F.C SARAGOZA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pera Sport club Alineación oficial del equipo 'Pera Sport club' en el partido 4 - 2 F.C SARAGOZA Alineación oficial del equipo 'F.C SARAGOZA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pera Sport club

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sport van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gumersindo Moya va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Alan Sebastián Pigazzi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sport, un peu providencial d'en Klaudio Grbin va situar el 2-2 al panell digital.
  • 103 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els seguidors del Sport van tornar a saltar d'alegria al minut 54. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ferenc Virág que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Sport per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alan Sebastián Pigazzi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Sport va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alan Sebastián Pigazzi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Guijin Kim va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 200 Minuto 62 (Ocasión de falta): Guijin Kim va xutar una falta al minut 62 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

F.C SARAGOZA

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Bertín Mar Zueros donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 31 minuts, Djalma José Buritama va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 2.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 42, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Djalma José Buritama es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 106 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El SARAGOZA sempre confia amb les genialitats d'en Şevket Rebi; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 4.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Djalma José Buritama de SARAGOZA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!