Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731271240

Amistoso (Int.) 731271240 Información oficial sobre el partido 731271240 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

Clouds Estate Alineación oficial del equipo 'Clouds Estate' en el partido 2 - 2 Fc Challanger Alineación oficial del equipo 'Fc Challanger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Clouds Estate Alineación oficial del equipo 'Clouds Estate' en el partido 2 - 0 Fc Challanger Alineación oficial del equipo 'Fc Challanger' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clouds Estate

Goles Goles

  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): Clouds va agafar avantatge al minut 23 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Fabian Rühland fent així el 1 - 0.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Franz Perini s'emportà una gran ovació del públic local al minut 66, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Jörg Spengler hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Konstantin Ortlepp havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Kornelius Teo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Clouds se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Clouds per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Franz Perini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Clouds va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Kornelius Teo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Clouds enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Konstantin Stollwerk va estar a punt d'empatar per a Clouds quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Bernard Wölfle va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Franz Perini arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Clouds va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Konstantin Ortlepp en un 1 contra 1 amb el porter Bernard Wölfle, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Fc Challanger

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Paul Russell, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 35.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Gian-Reto Bison va pentinar un córner cap al segon pal que Paul Russell va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Challanger, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Lilian Boinot va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Challanger va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paul Russell va sortir per sobre el travesser.