Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731269184

Amistoso (Int.) 731269184 Información oficial sobre el partido 731269184 en Hattrick

08.05.2024 12:45:00

Milanezi94 Alineación oficial del equipo 'Milanezi94' en el partido 2 - 1 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Milanezi94 Alineación oficial del equipo 'Milanezi94' en el partido 4 - 0 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
Tiene mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Milanezi94

Goles Goles

  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Comarca. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fehmi Songür la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Milanezi94 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 56.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador Rastko Jezdimirović de Milanezi94, després de 75 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Sauli Kavenius una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Américo Muralla va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fritz Hauge s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

La Comarca del Duende

Goles Goles

  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): Roberto Ledesma va marcar al minut 24 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Óscar Barbancho estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Carlos Machado, als 5 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Brian Orense de Comarca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Ledesma de Comarca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.