Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731269155

Amistoso (Int.) 731269155 Información oficial sobre el partido 731269155 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

Zorglub Revenger Alineación oficial del equipo 'Zorglub Revenger' en el partido 1 - 1 ENDERAAN Alineación oficial del equipo 'ENDERAAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zorglub Revenger Alineación oficial del equipo 'Zorglub Revenger' en el partido 3 - 1 ENDERAAN Alineación oficial del equipo 'ENDERAAN' en el partido
Tiene mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zorglub Revenger

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 del partit, el jugador Augusto Gil da Rocha de Revenger va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Herbert Nyholm va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Cícero Faro Neves va estar a punt de marcar al minut 47 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Revenger Herbert Nyholm quasi va assolir l'empat al minut 63 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Herbert Nyholm va poder marcar per a Revenger en un servei de cantonada picat per en Jan Esen Salkinbaev quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Espen Boisen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Revenger se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Herbert Nyholm de Revenger va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ENDERAAN

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Fabián Trujillo arribés a peus de Marc Carbó, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ENDERAAN el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Fabián Trujillo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Clifford O'Donoghue va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Es duien 90 minuts de partit jugats quan Alejandro Carralón va estar a punt de posar per davant a ENDERAAN amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Clifford O'Donoghue va impedir un gol cantat.