Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731269083

Amistoso (Int., RC) 731269083 Información oficial sobre el partido 731269083 en Hattrick

08.05.2024 18:05:00

FC Pagórkowo Alineación oficial del equipo 'FC Pagórkowo' en el partido 2 - 1 Cahills Charges Alineación oficial del equipo 'Cahills Charges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Pagórkowo Alineación oficial del equipo 'FC Pagórkowo' en el partido 2 - 1 Cahills Charges Alineación oficial del equipo 'Cahills Charges' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pagórkowo

Goles Goles

  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Michał Wierzycki! Un inimaginable dribbling sobre Felix Brannen va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Pagórkowo.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Pagórkowo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alfred Górny va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Andrzej Oryl gairebé va marcar per a Pagórkowo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, Adam Banach gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Adam Banach, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Cahills Charges

Goles Goles

  • 154 Minuto 78 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Fridrikas Patruševas va significar el 2 - 1 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Andris Jēkabsons va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fryderyk Pilas no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Zyad Rammal va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 71 minuts, el Cahills va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.