Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268562

Amistoso (Int.) 731268562 Información oficial sobre el partido 731268562 en Hattrick

08.05.2024 17:20:00

Newchurch United Football Club Alineación oficial del equipo 'Newchurch United Football Club' en el partido 3 - 1 Kinkaya Alineación oficial del equipo 'Kinkaya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Newchurch United Football Club Alineación oficial del equipo 'Newchurch United Football Club' en el partido 1 - 1 Kinkaya Alineación oficial del equipo 'Kinkaya' en el partido
Tiene suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,7 % 50,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Newchurch United Football Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Joshua Leon Köter al minut 33, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al NEWUTD i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 58 minuts, el tirador de faltes del NEWUTD va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rudmer Bijlsma, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan NEWUTD va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joshua Leon Köter des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NEWUTD va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leonhard Rigg, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Kinkaya

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Faustino Caçoila marcar un xut creuat des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gualtiero Bruni de Kinkaya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.