Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268450

Amistoso (Int.) 731268450 Información oficial sobre el partido 731268450 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido 5 - 2 Trainspotting Football Alineación oficial del equipo 'Trainspotting Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido 4 - 2 Trainspotting Football Alineación oficial del equipo 'Trainspotting Football' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drag Star C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Drag prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Hug Montiu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Luis Valtierra de Drag va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Drag i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 31 minuts de joc. Mentre en Rafael Garcia el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Drag va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos Eduardo Reyes va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rafael Garcia, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Drag.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Drag va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Eduardo Reyes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Cantoni estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jesús Sabater, als 80 minuts, va fallar per ben poc.

Trainspotting Football

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Clive Lewis de Trainspotting després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 51, el jugador visitant Jérémy Point-Du-Jour va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Mohamed Al-Manea va fer una jugada per la banda esquerra, però Jeffrey Landes va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Jérémy Point-Du-Jour va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Jérémy Point-Du-Jour va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jeffrey Landes no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Clive Lewis de Trainspotting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.