Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268395

Amistoso (Int., RC) 731268395 Información oficial sobre el partido 731268395 en Hattrick

07.05.2024 20:15:00

ZIH-ZIH Alineación oficial del equipo 'ZIH-ZIH' en el partido 0 - 1 Galera do Inferno Alineación oficial del equipo 'Galera do Inferno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZIH-ZIH Alineación oficial del equipo 'ZIH-ZIH' en el partido 1 - 1 Galera do Inferno Alineación oficial del equipo 'Galera do Inferno' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZIH-ZIH

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): ZIH van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de 啓行 (Hiroyuki) 大宅 (Oya) des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ZIH va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nikos Neokleous, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Christos Gavrielidis, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 80 en Hermenegildo Bello ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ioannis Tsiampartas el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Galera do Inferno

Goles Goles

  • 170 Minuto 79 (Gol de falta): GdI va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Pierpaolo Vannicola.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Robert Hepner va servir per deixar enrere el gegant Aggelos Tsiartas al minut 33, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): El GdI va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 52, però en Fernando Ferrán Martínez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Garry de Randamie va rebre molts aplaudiments. Al minut 82 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bronisław Kotliński de GdI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.