Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268015

Amistoso (RC) 731268015 Información oficial sobre el partido 731268015 en Hattrick

08.05.2024 19:15:00

Dynamo Ljungdalen Alineación oficial del equipo 'Dynamo Ljungdalen' en el partido 4 - 2 Simonsen AFC Alineación oficial del equipo 'Simonsen AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dynamo Ljungdalen Alineación oficial del equipo 'Dynamo Ljungdalen' en el partido 1 - 4 Simonsen AFC Alineación oficial del equipo 'Simonsen AFC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Ljungdalen

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Al minut 12 l'àrbitre va premiar Ljungdalen amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Owe Svensson va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Owe Svensson sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Musse Jansson que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Anders Sjösten arribés a peus de Sven-Ingvar Nissflod, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ljungdalen el 3 - 1.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Fredrik Torbjärnsson estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sven-Ingvar Nissflod va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 2 al minut 63.

Simonsen AFC

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Simonsen van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Gerco Vanherberghen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 54 minuts, el tirador de faltes del Simonsen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Atxuri Idola, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Massimo Zamperetti va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerco Vanherberghen de Simonsen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.