Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731267451

Amistoso (Int.) 731267451 Información oficial sobre el partido 731267451 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Olvidados Alineación oficial del equipo 'Olvidados' en el partido 4 - 1 Felix Kickers FC Alineación oficial del equipo 'Felix Kickers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Olvidados Alineación oficial del equipo 'Olvidados' en el partido 5 - 1 Felix Kickers FC Alineación oficial del equipo 'Felix Kickers FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olvidados

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Epifanio Corral ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Olvidados es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Jordi Miquel de Ayguavives va incrementar l'avantatge de Olvidados amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Olvidados va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mathies Schmenner va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Olvidados va augmentar la diferència quan Oxel Galarraga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Al minut 30, Olvidados va disposar d'un penal a favor, però el xut de Francisco Ozores va ser aturat per Fride Stensson.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Picazo García de Olvidados va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, David Villaño gairebé va marcar per a Olvidados des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Felix Kickers FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Kickers va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Per Tuven, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Cock 'Van Basten' Basten que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Christos Tokatlidis va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Zenaido Muñoz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Benedito Russo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Zenaido Muñoz va aconseguir desviar el seu xut a córner.