Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731267289

Amistoso (Int.) 731267289 Información oficial sobre el partido 731267289 en Hattrick

09.05.2024 00:30:00

Nankatsu 14 Alineación oficial del equipo 'Nankatsu 14' en el partido 5 - 1 Kaos Returns Alineación oficial del equipo 'Kaos Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nankatsu 14 Alineación oficial del equipo 'Nankatsu 14' en el partido 1 - 1 Kaos Returns Alineación oficial del equipo 'Kaos Returns' en el partido
Tiene mucha potra 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nankatsu 14

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Serkan Özdemir va superar per velocitat Raimon Tarragó per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Serkan Özdemir sempre és una garantia. Al minut 54, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Maurizio Arcieri marcar el 2 - 0 per al Nankatsu.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Nankatsu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Serkan Özdemir progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Antonio D'onofrio va augmentar la diferència de Nankatsu a 4 - 1 des del punt de penal.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Maurizio Arcieri era molt més ràpid que el defensa Raúl Crepanes. Al minut 90, el jugador de Nankatsu va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Eduardo Vergara, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Torrpe de Nankatsu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Abulafia de Nankatsu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 92 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Gonzalo Abulafia va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 92, Antonio D'onofrio de Nankatsu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Kaos Returns

Goles Goles

  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Hans-Günter Gschier va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Returns va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Jakub Novotný va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ernesto Ageardo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.