Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731267139

Amistoso (Int., RC) 731267139 Información oficial sobre el partido 731267139 en Hattrick

07.05.2024 20:25:00

Vaasankadun SV Alineación oficial del equipo 'Vaasankadun SV' en el partido 6 - 8 Bessingby Park Rangers Alineación oficial del equipo 'Bessingby Park Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vaasankadun SV Alineación oficial del equipo 'Vaasankadun SV' en el partido 1 - 5 Bessingby Park Rangers Alineación oficial del equipo 'Bessingby Park Rangers' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vaasankadun SV

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): VSV prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Sampo Johansson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de VSV eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 48, Mauri Tolvanen va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 3.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): VSV equilibrava la balança al minut 68. En Mauri Tolvanen, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Květoslav Víteček la va rematar Augutis Čioglys amb una magnífica volea que va fer pujar per a VSV el 4 - 4.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Erotokritos Taliadoros de VSV aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 5 - 4.
  • 113 Minuto 105 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al VSV una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Květoslav Víteček, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 6 - 6. Tot això passava al minut 105.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauri Tolvanen de VSV es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de VSV Timo Viuhkola, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Denzil Dunker. El marcador continuava 6 - 6.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de VSV Rieti Huttunen va intentar enganyar Denzil Dunker amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 7.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mauri Tolvanen va xutar fora per a VSV, el marcador es va quedar igual: 6 - 7, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pekko Rämö de VSV va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Bessingby Park Rangers

Goles Goles

  • 163 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 10 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Danny Knott marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 34, quan Oswald Griffin va posar els visitants Bessingby per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Sid Lee va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Bessingby.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de John-Joe Logan que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 84. L'anotador per Bessingby va ser Cameron Dugan, que així va deixar el marcador en 5 - 5.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mustafa Cem Alaz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 5 - 6 per a Bessingby.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bessingby a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vasilis Knight va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el Bessingby va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Oswald Griffin s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Bessingby va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jarno Palmunen va desviar el xut final de Cameron Dugan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): Denzil Dunker de Bessingby va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Jarno Palmunen s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 6 - 7.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bessingby, Oswald Griffin, col·locà la pilota just a les mans d'en Jarno Palmunen. El marcador: 6 - 7.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Irving Santa-Maria va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 8.