Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731267021

Amistoso (Int., RC) 731267021 Información oficial sobre el partido 731267021 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Team Estratega Alineación oficial del equipo 'Team Estratega' en el partido 3 - 2 alb-rosiii Alineación oficial del equipo 'alb-rosiii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Team Estratega Alineación oficial del equipo 'Team Estratega' en el partido 4 - 0 alb-rosiii Alineación oficial del equipo 'alb-rosiii' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Estratega

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Cyrill Clain de Estratega va aconseguir igualar el partit al minut 79, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vlad Boştiog va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 25 de joc.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Estratega va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Manzano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dragoş Budiul.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Estratega va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Miguel Ángel Aspiazu la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 209 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Cyrill Clain va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Dragoş Paveliuc. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Aspiazu de Estratega va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Bogdan Stătescu va xutar fora per a Estratega, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Ayoze Elio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Estratega.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Estratega Paco Idiáquez va intentar enganyar Dragoş Budiul amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Estratega Rafael Manzano va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Jaime Valle Pérez de Estratega va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat 尚 (Shang) 勇利 (Yongli) xutant per a Estratega va fer anar la pilota just on la volia, però Dragoş Budiul, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Ernest Pella va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.

alb-rosiii

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Ionuţ Vânău donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Tiberiu-Cristian Răşină de alb-rosiii anava molt fort i col·locat però Ayoze Elio no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Samuel Minuţ, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ayoze Elio va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de alb-rosiii i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de alb-rosiii Dragoş Budiul, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ayoze Elio. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Ionuţ Vânău de alb-rosiii, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ayoze Elio en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Benjamín Leal Sorriente de alb-rosiii va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per André Khan de alb-rosiii anava molt fort i col·locat però Ayoze Elio no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Joes Boesen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ayoze Elio va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de alb-rosiii i 3 - 2 al marcador.