Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266477

Amistoso (Int.) 731266477 Información oficial sobre el partido 731266477 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

RAPID THE Alineación oficial del equipo 'RAPID THE' en el partido 3 - 6 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
RAPID THE Alineación oficial del equipo 'RAPID THE' en el partido 1 - 6 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
Tiene suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAPID THE

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del THE "R" amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Marcos Ramírez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els seguidors del THE "R" van tornar a saltar d'alegria al minut 55. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Roderick Ingbrecht que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.
  • 104 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Narcís Cardenyes va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 3 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Louis-Philippe Vaxelaire de THE "R" la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético Castellote

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Castellote prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Miguel Murillo.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Yasruddin Moon que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Alfonso Porcel va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Júlio Matias va augmentar l'avantatge de Castellote a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Timmy Simon de Castellote va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Timmy Simon de Castellote l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Yasruddin Moon va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eugen Struţ, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Javier Llorente, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Iván Canredondo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Timmy Simon al minut 90.