Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266189

Amistoso (Int., RC) 731266189 Información oficial sobre el partido 731266189 en Hattrick

08.05.2024 20:00:00

Romeos Razortails Alineación oficial del equipo 'Romeos Razortails' en el partido 4 - 2 Stade Gironins FC Alineación oficial del equipo 'Stade Gironins FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Romeos Razortails Alineación oficial del equipo 'Romeos Razortails' en el partido 9 - 0 Stade Gironins FC Alineación oficial del equipo 'Stade Gironins FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Romeos Razortails

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Johan Gerdstedt va donar a Razortails un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Razortails va aconseguir el 3 - 1 quan Johan Gerdstedt va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Titus Lönnner va incrementar l'avantatge de Razortails amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Amb 3 minuts disputats, Andreas Gustavsson gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fernando Gambocorta va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Razortails va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ulrik Hansson en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Gambocorta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Razortails va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andras Moyersoen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Ulrik Hansson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Al minut 60, Andreas Gustavsson gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Felix Alexander Spielberg. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Stade Gironins FC

Goles Goles

  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Txema Ruano va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 0 al minut 70.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 73, el jugador visitant Aleksandar Nakinov va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Cas Adrichem va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Gironins va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 82.