Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266134

Amistoso (Int., RC) 731266134 Información oficial sobre el partido 731266134 en Hattrick

08.05.2024 22:00:00

Arouca SL Alineación oficial del equipo 'Arouca SL' en el partido 1 - 5 Luperca FC Alineación oficial del equipo 'Luperca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arouca SL Alineación oficial del equipo 'Arouca SL' en el partido 1 - 2 Luperca FC Alineación oficial del equipo 'Luperca FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,8 % 42,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arouca SL

Goles Goles

  • 101 Minuto 30 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Pedro Mendes, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 4 per a Arouca.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Hélder Soares va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Norberto Mendes, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Mendes de Arouca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Luperca FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 3 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Jadir Silva encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Danilo Vojnović anotar per a Luperca el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Arnaldo Bandeira va augmentar l'avantatge de Luperca a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 106 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Arnaldo Bandeira va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 9, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Luperca, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al 11 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Luperca augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Vlad Grigoraş es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 190 Minuto 47 (Gol de falta): El Danilo Vojnović va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Luperca. 1-5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Danilo Vojnović quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Wladimir Beijers, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Danilo Vojnović va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 47, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Bogusław Pilas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.