Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731265725

Amistoso (Int.) 731265725 Información oficial sobre el partido 731265725 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido 7 - 0 Fat Freddys Drop United Alineación oficial del equipo 'Fat Freddys Drop United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido 10 - 0 Fat Freddys Drop United Alineación oficial del equipo 'Fat Freddys Drop United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eclipse Fútbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Eclipse va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Sacco Buurman va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Fritz Wybrandt va augmentar l'avantatge de Eclipse a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Fritz Wybrandt de Eclipse va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sacco Buurman va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Eclipse va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tahmasb Imanzad progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Sacco Buurman va incrementar l'avantatge de Eclipse amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Eclipse pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alexandru Brânzei va posar el 7 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Tahmasb Imanzad una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Heribert Barberis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Cris Veríssimo va sorprendre Heribert Barberis amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sacco Buurman va rematar alt.

Fat Freddys Drop United

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pajtim Hecht de Freddys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Silvio Neth de Freddys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.