Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731265078

Amistoso (Int.) 731265078 Información oficial sobre el partido 731265078 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

Hanáčtí béci Alineación oficial del equipo 'Hanáčtí béci' en el partido 3 - 2 Fc Musical Alineación oficial del equipo 'Fc Musical' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hanáčtí béci Alineación oficial del equipo 'Hanáčtí béci' en el partido 3 - 0 Fc Musical Alineación oficial del equipo 'Fc Musical' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hanáčtí béci

Goles Goles

  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Flavius Ghinea, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Béci.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Passat el minut 74 de joc, Lawrie O'Brien facilitava les coses al Béci amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Passats 83 minuts, 劉 (Lau) 順宙 (Shunzhou), per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Béci es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Béci va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 34 que Yann Debœuf no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En 劉 (Lau) 順宙 (Shunzhou) de Béci es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 41, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al 42, Richard Folvarčný hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Yann Debœuf. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Richard Folvarčný va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Fc Musical

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Musical va ser finalitzada des de l'esquerra per Sjakie Ronner al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 10, el Musical va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sjakie Ronner, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Ilyas Ifsaah va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ilyas Ifsaah al minut 35.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ilyas Ifsaah al minut 55, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucien Wijmans de Musical va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.