Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731264863

Amistoso (Int.) 731264863 Información oficial sobre el partido 731264863 en Hattrick

07.05.2024 19:30:00

NK Zlati Atlantis Alineación oficial del equipo 'NK Zlati Atlantis' en el partido 3 - 2 FC MDA Alineación oficial del equipo 'FC MDA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NK Zlati Atlantis Alineación oficial del equipo 'NK Zlati Atlantis' en el partido 2 - 0 FC MDA Alineación oficial del equipo 'FC MDA' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK Zlati Atlantis

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Matej Štebe, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Gold ATL se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 40.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gold ATL a 3 - 1. Matej Štebe va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Blaž Smodnik una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Lauris Peckus va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Gold ATL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zvonimir Vencelj ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Matej Štebe va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Matej Štebe es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Valentino Tošič, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

FC MDA

Goles Goles

  • 125 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Darutis Kimbirauskas, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 187 Minuto 29 (Gol tiro lejano): Després de 29 minuts el MDA, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Ritautas Skodžius sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 89 (Gol tiro lejano): En Dominique Émo conduïa pel cercle central i, veient a en Eisvinas Pieslys desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El MDA creava perill des de la dreta al minut 20, però en Miha Bračko, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eisvinas Pieslys desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MDA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Eisvinas Pieslys, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 49 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Abbud Berjaoui va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Heikki Savisalo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 287 Minuto 88 (Ocasión tiro lejano): El MDA se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 88, en Piero Zanlungo va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.