Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731264139

Amistoso (Int., RC) 731264139 Información oficial sobre el partido 731264139 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Rayo Català Alineación oficial del equipo 'Rayo Català' en el partido 2 - 4 Hokuto Pibe de oro Alineación oficial del equipo 'Hokuto Pibe de oro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Català Alineación oficial del equipo 'Rayo Català' en el partido 1 - 1 Hokuto Pibe de oro Alineación oficial del equipo 'Hokuto Pibe de oro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,2 % 37,0 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Català

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fernando Montes de Català es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Carles Albert Redó de Català va aconseguir igualar el partit al minut 31, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Montes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Català que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Günther Markus Jakobius de Català amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Montes de Català va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Hokuto Pibe de oro

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 8 minuts, Antonio Di Salvo va superar per velocitat Mihai Ţucmeanu per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, Basílio Gonçalves Miranda va pentinar un córner cap al segon pal que Lodovico Bozzuto va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): Amb 51 minuts jugats, Guido Ciscato de Hokuto va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Francesco Fondi va augmentar l'avantatge de Hokuto a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Antonio Di Salvo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Candido Matarrese després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alan Radcliffe va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Candido Matarrese va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Leandro Antonelli va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kostas Paciotti de Hokuto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cesare Contino de Hokuto es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.