Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731262418

Amistoso (Int., RC) 731262418 Información oficial sobre el partido 731262418 en Hattrick

08.05.2024 17:25:00

Defensores del Azul Alineación oficial del equipo 'Defensores del Azul' en el partido 7 - 5 FC Sumy Suns Alineación oficial del equipo 'FC Sumy Suns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Defensores del Azul Alineación oficial del equipo 'Defensores del Azul' en el partido 5 - 5 FC Sumy Suns Alineación oficial del equipo 'FC Sumy Suns' en el partido
Tiene suerte 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,5 % 36,3 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defensores del Azul

Goles Goles

  • 102 Minuto 19 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Defensores van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Boris Berris en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El Defensores no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Lukas Boegly es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Aitor Melón de Defensores va fer un bon esprint per escapar-se de Vitas Špūdikis i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 4. Tot un espectacle!
  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 88 de partit i el marcador es posà 4 - 5 quan en Lukas Boegly, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Defensores a l'empat.
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, Aitor Melón va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 5 - 5.
  • 123 Minuto 108 (Gol por la derecha): El jugador Duncan Adrichem de Defensores, després de 108 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 6 - 5 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 115 (Gol por el centro): Al minut 115 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Duncan Adrichem, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 5 per a Defensores.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): En Antti-Eemeli Kalliomäki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Defensores se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aitor Melón de Defensores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Sumy Suns

Goles Goles

  • 173 Minuto 1 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 1, quan William Gaffiero va posar els visitants Sumy per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 14 de partit va donar a Sumy l'avantatge per 0 - 2. Vasyl Hrabinskyi en va ser l'anotador.
  • 137 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 54 una excel·lent centrada de Lesław Dymarski va arribar a Marcin Śledziona, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, Sumy va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marcin Śledziona.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sumy augmentar el seu avantatge en el marcador, després que William Gaffiero es rifés el porter i marqués el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Vasyl Hrabinskyi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 13 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sumy va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lesław Dymarski va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 262 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 109, en un 1 contra 1 amb el porter, però Péter Tóth va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Lesław Dymarski des de l'esquerra.