Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261614

Amistoso (Int.) 731261614 Información oficial sobre el partido 731261614 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Annipanni FC Alineación oficial del equipo 'Annipanni FC' en el partido 1 - 2 F.C.Rastells Alineación oficial del equipo 'F.C.Rastells' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Annipanni FC Alineación oficial del equipo 'Annipanni FC' en el partido 0 - 1 F.C.Rastells Alineación oficial del equipo 'F.C.Rastells' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Annipanni FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Annipanni van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Eriberto Mercado.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Winfred Kukulies va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Annipanni que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hebert Cornejo va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Annipanni van sortir al contraatac al minut 79, però Fitzroy Steadman va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nils Domsheide de Annipanni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C.Rastells

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): En Yordan Yanakiev donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 51 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Al minut 64 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de F.C.Rastells, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Frenk Welmers va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Carl Eyerich al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Jomar Botten de F.C.Rastells va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Lucian Paşolea de F.C.Rastells va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.