Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261057

Amistoso (Int.) 731261057 Información oficial sobre el partido 731261057 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

Schnurrli F.C Alineación oficial del equipo 'Schnurrli F.C' en el partido 3 - 5 CF Martorelles Alineación oficial del equipo 'CF Martorelles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Schnurrli F.C Alineación oficial del equipo 'Schnurrli F.C' en el partido 4 - 4 CF Martorelles Alineación oficial del equipo 'CF Martorelles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schnurrli F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Schnurrli va ser Christopher Njovu.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Schnurrli s'esgargamellaven dempeus per esperonar Globi Sprater que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 39 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Passat el minut 62 de joc, Blerim Heim facilitava les coses al Schnurrli amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Schnurrli va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Christopher Njovu en un 1 contra 1 amb el porter Andrea Cabañero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Blerim Heim de Schnurrli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CF Martorelles

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Martorelles van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 12, quan Alfredo Lizaranzu va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en David Zallas que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Martorelles.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del Martorelles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Johannes Märkl, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Martorelles prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Baltasar Sosa.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ferran Murgadas de Martorelles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 84 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Johannes Märkl va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ken Haselbach, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mario Rodrigo Galve després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ken Haselbach va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfredo Lizaranzu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Parada de Martorelles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.