Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260512

Amistoso (Int.) 731260512 Información oficial sobre el partido 731260512 en Hattrick

08.05.2024 12:15:00

FC TLNK Alineación oficial del equipo 'FC TLNK' en el partido 1 - 4 Maenam Beachboys Alineación oficial del equipo 'Maenam Beachboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC TLNK Alineación oficial del equipo 'FC TLNK' en el partido 0 - 2 Maenam Beachboys Alineación oficial del equipo 'Maenam Beachboys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC TLNK

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TLNK. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Martti Vaarpu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El TLNK va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en Tarmo Vinkel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Meeme Juss de TLNK es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.

Maenam Beachboys

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, el Beachboys va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alan Constantine, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Khachornsak Nokkhunthong va augmentar l'avantatge de Beachboys a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, Beachboys va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gun Ratana-ubol, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Khachornsak Nokkhunthong va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 4 per a Beachboys.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 Taavi Johannson va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tanin Masiri, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després de 26 minuts, Yaron Linzen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Taavi Johannson va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el Beachboys va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Khachornsak Nokkhunthong s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Yaron Linzen de Beachboys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.