Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260437

Amistoso (Int.) 731260437 Información oficial sobre el partido 731260437 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Steel Legion Alineación oficial del equipo 'Steel Legion' en el partido 2 - 0 Bajare IF Alineación oficial del equipo 'Bajare IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steel Legion Alineación oficial del equipo 'Steel Legion' en el partido 2 - 1 Bajare IF Alineación oficial del equipo 'Bajare IF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steel Legion

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Aritz Galdo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Legion.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Manuel Ruiz García de Legion va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Legion, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Máximo Gayones va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Legion ho intentava per la dreta per mitjà de Adrián Prihradský, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Carl Trebur gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fedir Riabokon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Bajare IF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bajare que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gelmer Beliën, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Jorge Borruey, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pavlo Kopolovets no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Bajare va estar a punt d'empatar al 59 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Kostiantyn Gavronskyi que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pavlo Kopolovets de Bajare va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.