Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731259259

Amistoso (Int.) 731259259 Información oficial sobre el partido 731259259 en Hattrick

07.05.2024 20:30:00

anipoly Alineación oficial del equipo 'anipoly' en el partido 2 - 4 Dalton Brothers Alineación oficial del equipo 'Dalton Brothers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
anipoly Alineación oficial del equipo 'anipoly' en el partido 3 - 1 Dalton Brothers Alineación oficial del equipo 'Dalton Brothers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anipoly

Goles Goles

  • 102 Minuto 24 (Gol por la izquierda): anipoly va reduir el marcador al minut 24 a 1 - 3 quan Nahuel Quiroga va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Federico Morandini, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Suttichai Phasuk no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Markus Jalkanen no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Claudiu-Mihai Paţoi va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Federico Morandini de anipoly es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 74, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Dalton Brothers

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Al minut 13 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Melvin Lifell va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Klas-Göran Karlander va augmentar l'avantatge de Brothers a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 17 en Derrick Mafileo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ulf Lind podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 3 va pujar al marcador.
  • 180 Minuto 25 (Gol de falta): Melvin Lifell va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Brothers gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Derrick Mafileo.