Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731259013

Amistoso (Int., RC) 731259013 Información oficial sobre el partido 731259013 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

F.C. Girenna Alineación oficial del equipo 'F.C. Girenna' en el partido 3 - 1 Bulldogs PA Alineación oficial del equipo 'Bulldogs PA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Girenna Alineación oficial del equipo 'F.C. Girenna' en el partido 2 - 0 Bulldogs PA Alineación oficial del equipo 'Bulldogs PA' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Girenna

Goles Goles

  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Dewi Jacob sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 65 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Girenna s'avançava al marcador al minut 72, després d'un rebot que va caçar en Carlos Carcer per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Girenna va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Vaz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Girenna va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Emilio Castillejo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Girenna per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Josep Oriol Rubí, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Girenna va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Vaz en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Montenegro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Bulldogs PA

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): El jugador Dorin Mătieş de Bulldogs es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 109 Minuto 80 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Ali Sraieb es va complicar la vida al minut 80 intentant esquivar Dewi Jacob en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Girenna, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bulldogs sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alan Frampton, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noe Nohr de Bulldogs es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dorin Mătieş.