Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731256990

Amistoso 731256990 Información oficial sobre el partido 731256990 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

U.E. Nona Alineación oficial del equipo 'U.E. Nona' en el partido 3 - 1 Gatuno C. Barrio Alineación oficial del equipo 'Gatuno C. Barrio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.E. Nona Alineación oficial del equipo 'U.E. Nona' en el partido 3 - 1 Gatuno C. Barrio Alineación oficial del equipo 'Gatuno C. Barrio' en el partido
Tiene un resultado normal 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Nona

Goles Goles

  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 63 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de U.E.. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sertaç Işık xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 68 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Roland Ilsanker llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Ken Paterson va incrementar l'avantatge de U.E. amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Thomas Dahlström va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 22, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Thomas Dahlström va estar a punt d'empatar per a U.E. quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alfredo Vilela va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el U.E. va posar setge sobre la defensa central visitant però en Pedro Afonso Chagas no va estar gens encertat.

Gatuno C. Barrio

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Lars Brechenmacher va posar els visitants Gatuno per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Gatuno quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan João Lucas Salvação va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Lars Brechenmacher de Gatuno va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): João Lucas Salvação quasi redueix la diferència al marcador al minut 77, però una gran estirada d'en Stefan Liegsalz va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Paul Winther de Gatuno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.