Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731256980

Amistoso 731256980 Información oficial sobre el partido 731256980 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

FC. RIPOLLET Alineación oficial del equipo 'FC. RIPOLLET' en el partido 2 - 3 Val_do_Ulla(Rp Independiente) Alineación oficial del equipo 'Val_do_Ulla(Rp Independiente)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC. RIPOLLET Alineación oficial del equipo 'FC. RIPOLLET' en el partido 2 - 3 Val_do_Ulla(Rp Independiente) Alineación oficial del equipo 'Val_do_Ulla(Rp Independiente)' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 11,0 % 65,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC. RIPOLLET

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): RIPOLLET sabia com jugar al contraatac, i al minut 26, Stanisław Łaciak va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Guewen Trehet va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. RIPOLLET empatava el partit, 2 a 2, al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Eugenio La Cámara va fer una magnífica aturada al minut 21, tot i el bon llançament de falta de Amadeu Cadenas.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Jorge Alarcia no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Amadeu Cadenas quasi dona a RIPOLLET l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Val_do_Ulla(Rp Independiente)

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Iván Delgado va marcar al minut 3 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Iiska 'Cacao Meravijao' Yli-Knuuttila de Val_do_Ulla(Rp va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Val_do_Ulla(Rp agafava avantatge al minut 83 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar 郭 (Guo) 杰耀 (Jieyao) amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Iiska 'Cacao Meravijao' Yli-Knuuttila, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Iiska 'Cacao Meravijao' Yli-Knuuttila va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Delgado de Val_do_Ulla(Rp va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cab Kearney de Val_do_Ulla(Rp la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.