Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731256022

Amistoso 731256022 Información oficial sobre el partido 731256022 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido 5 - 1 Gijon Athletic Alineación oficial del equipo 'Gijon Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido 5 - 0 Gijon Athletic Alineación oficial del equipo 'Gijon Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona VG

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 18, Hernán Sacía de Barcelona empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 23 gràcies a la jugada de Urbano das Estibadas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Barcelona va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ramzan Naqvi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ramzan Naqvi va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hernán Sacía, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Barcelona.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Barcelona va estar a punt d'arribar en un córner. En Ben Rückauer va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eelko De Cocker de Barcelona es va guanyar la targeta groga merescudament.

Gijon Athletic

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Gijon va ser finalitzada des de l'esquerra per Klement Beneš al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de José María Balboa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vicent Siurana no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.