Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731255027

Amistoso 731255027 Información oficial sobre el partido 731255027 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Angelets de la Terra Alineación oficial del equipo 'Angelets de la Terra' en el partido 1 - 2 Villa de Neila Alineación oficial del equipo 'Villa de Neila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Angelets de la Terra Alineación oficial del equipo 'Angelets de la Terra' en el partido 1 - 1 Villa de Neila Alineación oficial del equipo 'Villa de Neila' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,0 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Angelets de la Terra

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Angelets prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Jordi Peret va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jordi Peret que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Guido Rolán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Severin Prentice de Angelets es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84, Alfonso Espinosa de los Monteros de Angelets va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Villa de Neila

Goles Goles

  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Genís Criballés que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En 张 (Zhang) 道祥 (Daoqiang) donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Villa Neil van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roque Coque, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Villa Neil la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 54 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Manuel Buendía va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Arturo Madariaga Orozco quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Villa Neil van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 63, però Ernaut Sengaritz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Villa Neil van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Doru Zamora des de l'esquerra va sortir desviat.