Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254361

Amistoso (Int., RC) 731254361 Información oficial sobre el partido 731254361 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

Silea F.C. Alineación oficial del equipo 'Silea F.C.' en el partido 8 - 6 Hawaii F.C. Alineación oficial del equipo 'Hawaii F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Silea F.C. Alineación oficial del equipo 'Silea F.C.' en el partido 2 - 0 Hawaii F.C. Alineación oficial del equipo 'Hawaii F.C.' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silea F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Silea va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Wagarre Molebatsi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marco Pérez Pérez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Silea va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alfredo Boriani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Daniel Lupp va augmentar l'avantatge de Silea a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Silea van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Wagarre Molebatsi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Roby Domizio gairebé va marcar per a Silea des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 224 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Al minut 90, Silea va disposar d'un penal a favor, però el xut de Daniel Lupp va ser aturat per Juan Novoa.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Al minut 94 es va veure una gran oportunitat per a Silea per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Łukasz Klucznik, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Santiago Serrano Ezquerra de Silea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Daniel Lupp anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Silea.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Silea, Marco Pérez Pérez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Silea Alfredo Boriani no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Novoa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Matteo Cabona de Silea, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Juan Novoa en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Roby Domizio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 6 per a Silea.

Hawaii F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Hawaii van mostrar una bona compenetració quan al minut 35 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Simukwela Gono va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hawaii. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Xavier Bynoe xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Richard Tříletý va anar directament als peus de Xavier Bynoe que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Siegfried 'Pernambucano' Real al minut 12 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 253 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 18 en Richard Tříletý va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Enrico Marena va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 271 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Ejler Henningsen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 91, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Enrico Marena va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simukwela Gono de Hawaii va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Anastasio Ardiles va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Xavier Bynoe de Hawaii, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Enrico Marena en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Hawaii Craig Leadbeater no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Enrico Marena es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Simukwela Gono de Hawaii va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 6.