Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731254186

Amistoso (Int., RC) 731254186 Información oficial sobre el partido 731254186 en Hattrick

08.05.2024 15:25:00

Aussie Team Alineación oficial del equipo 'Aussie Team' en el partido 5 - 3 Tulikivi Mineral Club Alineación oficial del equipo 'Tulikivi Mineral Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aussie Team Alineación oficial del equipo 'Aussie Team' en el partido 2 - 0 Tulikivi Mineral Club Alineación oficial del equipo 'Tulikivi Mineral Club' en el partido
Tiene bastante suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aussie Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tansel Çakıroğlu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 27, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Aussie, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Aussie va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gaspar João Almeida des de dins de l'àrea.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Aussie va ser Thibaud Maheut.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Thibaud Maheut, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Aussie a 5 - 3. Rochi Tousalamony va rematar la jugada quasi sense angle.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thibaud Maheut de Aussie es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Guillaume Le Cocq de Aussie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Philippe Moréno de Aussie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tulikivi Mineral Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Tulikivi van mostrar una bona compenetració quan al minut 35 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Filipe Dias va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tulikivi eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 39, José Genov va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.
  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 48. L'anotador per Tulikivi va ser Manuele Remonato, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tulikivi va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando Allueva va sortir per sobre el travesser.