Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253624

Amistoso (Int., RC) 731253624 Información oficial sobre el partido 731253624 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido 1 - 3 SC Trainspotting Alineación oficial del equipo 'SC Trainspotting' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido 0 - 1 SC Trainspotting Alineación oficial del equipo 'SC Trainspotting' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuidado con el tiburon

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Selmane Essikal va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 20, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cuidado, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): Nélson Nuno Correia va sorprendre Cornel Minciu amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Nélson Nuno Correia es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cuidado va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Nélson Nuno Correia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Antonio Vilches de Cuidado va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SC Trainspotting

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Trainspotting va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mariusz Morzyk, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sammy Gernigon que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Trainspotting. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Dominic Dyjas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): Andy Siegel va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a Trainspotting gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El Trainspotting creava perill des de la dreta al minut 21, però en Rafael Narbona, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sammy Gernigon desviant la pilota a servei de cantonada.