Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253357

Amistoso (Int., RC) 731253357 Información oficial sobre el partido 731253357 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

Los Adrielitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Adrielitos F.C.' en el partido 0 - 5 FC Max Efort Alineación oficial del equipo 'FC Max Efort' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Adrielitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Adrielitos F.C.' en el partido 0 - 1 FC Max Efort Alineación oficial del equipo 'FC Max Efort' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Adrielitos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Adrielitos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Helenio Sánchez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Helenio Sánchez de Adrielitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Max Efort

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Efort va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Aurélio Sá va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 15 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 15 pels visitants. En Henri Halminen va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Efort va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Henri Halminen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Justus Iikkanen va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 117 Minuto 74 (Gol evento especial cansancio): Un Guillermo Luis Capurro visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Efort Henri Halminen que, sol davant el porter, va deixar el marcador 0 a 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Justus Iikkanen de Efort va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.