Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731252941

Amistoso (Int., RC) 731252941 Información oficial sobre el partido 731252941 en Hattrick

08.05.2024 08:30:00

Svirepye Utki Alineación oficial del equipo 'Svirepye Utki' en el partido 1 - 4 Odivelas Alineación oficial del equipo 'Odivelas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Svirepye Utki Alineación oficial del equipo 'Svirepye Utki' en el partido 2 - 3 Odivelas Alineación oficial del equipo 'Odivelas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 27,0 % 46,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Svirepye Utki

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Ruslan Kaurkin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Duckduck.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Oleg Tarantinov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rica Pinto va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Shairbek Akmatov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Duckduck va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Artem Klyots va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rica Pinto va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Shairbek Akmatov va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivan Zhilichkin de Duckduck amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Odivelas

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Manuel Verganza, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 40.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ričards Panteļejevs quedar desmarcat i marcar per a Odivelas al minut 61. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 136 Minuto 62 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Artem Klyots s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Guilherme Bento, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 3.
  • 190 Minuto 65 (Gol de falta): En Letsego Mzizi conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-4

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Marvin Birchwood de Odivelas va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Letsego Mzizi es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 71 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Ričards Panteļejevs donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.