Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731252174

Amistoso (Int., RC) 731252174 Información oficial sobre el partido 731252174 en Hattrick

08.05.2024 16:10:00

New Fermí F.C. Alineación oficial del equipo 'New Fermí F.C.' en el partido 6 - 4 Board of Chaos Alineación oficial del equipo 'Board of Chaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Fermí F.C. Alineación oficial del equipo 'New Fermí F.C.' en el partido 1 - 0 Board of Chaos Alineación oficial del equipo 'Board of Chaos' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Fermí F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 26 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jassem Al-Manea llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Darwish Bin Hilal Al-Hussaini va superar els defenses rivals per velocitat al minut 35 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Masoud Al-Sultan de Fermí va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Jassem Al-Manea anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Fermí.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Fermí, Darwish Bin Hilal Al-Hussaini, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Masoud Al-Sultan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Garrincha Bizoni de Fermí, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kheri Mudoola en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Thabet Al-Sari anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Fermí.

Board of Chaos

Goles Goles

  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): Board va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Antti Paasi la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Prosper Player va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Musa Bonseu de Board, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Board va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stefano Vaccaro va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Board va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antti Paasi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gift Pinda de Board va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Board Kheri Mudoola no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hazaa’ Zakiba es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Kody Yu va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Board a la tanda de penals: 4 - 3!
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Arnold Bussey de Board va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 4 al marcador.